torsdag 29 november 2012

Update

Veckan har rullat på rätt så snabbt, Elite kämpar på och hans sår läker mer och mer för varje dag. Dock har han fortfarande ett parti mellan såren på bröstet som gärna vill fylla på sig om och om igen. Förhoppningsvis kommer detta att läka av sig själv, värsta senariot är att han kan behöva en operation för att sy ihop passagen från matstrupen.

I början av veckan fick jag ett samtal från Gammelstad, de var nyfikna att höra hur det går med Elite. Roligt att de bryr sig och kommer ihåg vår vovve! Några dagar senare fick även Johan ett samtal därifrån. Tydligen hade de haft uppe Elites fall på någon veterinär-träff av något slag och kom nu med ett förslag för vad de skulle kunna göra för Elite. Som jag har förstått det pratade de om att de ville söva honom och gå in och leta rätt på passagen. Dock skulle detta kosta en del pengar, så vi har valt att avvakta än så länge. Vi fortsätter att handmata Elite, ge honom antibiotika (vilket mest troligt har räddat honom hittills) och tvätta såren varje kväll. Sen får tiden utvisa ifall det här går vägen!

Vi fortsätter att hålla tummarna att Elite inte blir sämre och att partiet mellan såren slutar att fylla på sig! Imorgon ska jag ringa veterinären på Djurkliniken och höra hur hon vill att vi fortsätter. Så länge Elite mår bra och inte visar några tecken på att försämras har vi ingen panik över att operera honom, utan vi väljer att ge hans kropp en chans att fixa det här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar