söndag 11 november 2012

Nyaste rapporten från Gammelstan

Dom ringde nu på morgonen och ville ge dagens rapport. Elite fortsätter att vara svullen runt ansiktet och bröstet. Han har ett drän, så därför masserar de honom så att varet ska komma ut. Hon som ringde frågade hur tuff Elite brukar vara i vanliga fall, eftersom han inte säger ett ljud när de håller på med honom. Han är ganska tuff och brukar tåla det mesta, vilket är tur i det här läget!

Vidare sa hon att Elites proteiner var mycket låga och att han kommer gå ner en del i vikt. Hon skulle nog byta till ett annat dropp som kunde rå på proteinhalten lite mer. Dom har endast kunnat handmata honom lite, han har inte velat äta själv. Undra vilka vanor han ska få av det här?

Vi har än inte fått veta när vi får hämta hem honom, bara att det mest troligt blir efter helgen. Allt beror på hur han mår och svarar på antibiotika-behandlingen. Vi hoppas på att få besked om det imorgon, så vi kan göra upp en planering med jobb och sånt. Tänk vad lätt det hade varit om jag hade pluggat istället för att jobba nu, då är man lite mer flexibel i vardagen.

Förhoppningsvis ringer dom inte förrän imorgon nästa gång, det skulle betyda att Elite inte har blivit sämre och att han kämpar på. Vår lille kämpe!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar