tisdag 13 november 2012

Ett litet ljus

Fick precis dagens andra rapport om Elite. Han har fortfarande två drän som det numer endast kommer sårvätska ur, han har en sond i näsan som de matar honom med ganska stor mängd med 1,5-2h mellanrum vilket går jättebra även om Elite är lite irriterad på sonden. Det bästa utav allt; han är mycket piggare och gladare, när de kommer mot honom ställer han sig upp och viftar på svansen!

Jag frågade upp om det här med maten och barken i dränen, mest troligt är det en skada någonstans på matstrupen som de ej har kunnat se under de två gånger de har varit nere i halsen och tittat. Jag tänker mig att det betyder att det inte är en stor skada utan kanske endast något litet.

Tjejen jag pratade med nämnde till och med möjligheten för Elite att snart gå på permis, om nu allt fortsätter så här bra, vilket det inte finns några garantier för. Det skulle i så fall bli om 1-2 dygn! Så nu får vi bara fortsätta hålla tummarna för att allt ska fortsätta i den här riktningen och att han bara ska bli piggare och friskare! Inga fler bakslag nu, tack!

Ny update kommer någon gång under kvällen imorgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar