onsdag 14 november 2012

En liten glimt av hopp

Dagens rapport fick jag på jobbet. Elite är fortsatt pigg och glad, det rinner fortfarande mycket sårvätska ur dränen, men inga barkbitar eller mat. Han hade lyckats att nysa ut sin sond idag och de ade inte lyckats att sätta den med Elite i vaket tillstånd utan han hade fått sova igen. Tydligen är den tejpad upp på nosen, nästan mitt emellan ögonen, vad lustigt det ska se ut!

Planen är nu, att om det går bra med Elites sond ikväll och inatt, så får vi mest troligt hämta hem vovven imorgon för fortsatt sondmatning och sårvård. Dagen till ära måste Johan till Stockholm, så jag tog ledigt för att kunna hämta Elite och vara hemma med honom hela dagen. Ska bli spännande att åka dit, att få träffa Elite efter en och en halv veckas känslomässig bergochdalbana! Längtar efter vår lilla buse så att det värker i hjärteroten! Han är dock inte utom all fara ännu, hans kropp måste nu läka de sår han har i gommen och matstrupen samt ta hand om bölden. Mest troligt kommer vi måsta sondmata Elite åtminstonde en vecka till och fortsätta att spola igenom bölden dagligen.

Vi har nu fått en liten glimt av hopp, även om vi är rädda för att släppa efter helt och hållet då det fortfarande kan komma bakslag.

Vi fortsätter att hålla tummarna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar