söndag 2 december 2012

Första advent

Nu är första advent här och till min stora lycka är det en vit sådan, tvivlade ett tag på att vi någonsin skulle få snö. Någon som är ännu lyckligare än mig över all snö är Elite, det här är hans absoluta favorit av alla årstider. Han skuttar runt och sticker ner huvudet rakt ner i snön, letandes efter nya spännande saker och dofter. Det är en fröjd för hjärtat att se honom så lycklig efter allt som varit och trots att han inte är återställd ännu.


Igår började vi märka en liten förändring i såren på bröstet. De har minskat ytterligare i storlek och svullnaden mellan såren är inte längre lika stor och huden är inte lika spänd där. Det är ett litet steg framåt och vi håller tummarna för att det får fortsätta gå framåt! Han blir fortfarande irriterad i halsen när han dricker vatten, men vi upplever trots detta att det möjligtvis har blivit lite mindre irritation.


På tisdag ska vi träffa veterinären, hon ska få titta på såren och sedan ska vi lägga upp en plan för hur vi ska gå vidare. Vi hoppas innerligt att vi ska slippa en operation, att det går vägen ändå. Elite har redan varit igenom så otroligt mycket med sövningar, operationer, drän, sondmatning och sårtvätt. Han förtjänar verkligen inte att gå igenom mer saker nu. Så vi håller tummarna riktigt riktigt hårt nu!

Ha en riktigt fin första advent!1 kommentar:

  1. Vad skönt att det verkar gå åt rätt håll! Var roligt att läsa att snön piggar upp Elite ytterligare! Bailey ÄLSKAR snön, blir som valp på nytt..
    Hälsningar från Elin och Bailey

    SvaraRadera