lördag 25 september 2010

Bow-wow!

Nu är det ett tag sen vi uppdaterade sist, men nu är det dags!

I morgon blir Elite 15 veckor. Han har nu fått fullt skydd från sin vaccination och är redo att börja träffa andra hundar. Vi tittar runt lite på valpkurser och har pratat hundträffar med vänner och bekanta, så snart kommer Elite säkert ha några hundkompisar.

Elite har nu lärt sig att buga, men han har fått för sig att om han bugar, oberoende av vad vi säger att han ska göra, så gör han rätt. Bara till att öva och öva tills han förstår, det är husse bra på att göra!

Matte fick ett infall och köpte en reflex-halsduk (får fungera som en schal nu när Elite är liten), en boll man kan lägga in godis i och ett större hundben (de små äter han upp så fort). Elite blev jätteglad och tyckte mycket om sin nya boll och lekte så mycket med den att matte inte längre kan hitta den. Halsduken försökte han äta upp, men det gick inte matte med på. Bilder på hans nya halsduk och boll kommer längre ner i inlägget. Riktigt svårt att ta bra kort på reflexer!

Idag fick Elite följa med till ett äldreboende för att visa upp sig. Matte har jobbat där i sommar och alla var nyfikna på den lilla krabaten där hemma. Så idag bar det av. Han tyckte det var jätteroligt och kunde inte alls stå stilla. Och inte ville han lyssna på matte heller, det var han för uppspelt för att göra. De boende tyckte väldigt mycket om Elite, de tyckte att han var mjuk och livfull. Vi fick väldigt gärna komma tillbaka på besök när vi ville!
Tog bara två bilder därifrån, dels pga de boendes integritet och dels för att Elite vägrade sitta stilla nog länge för att fastna på bild. På en av bilderna ser han så bedrövad ut, tro inte att det beror på att han inte ville vara där, utan att han var tvungen att vara stilla.

Elite är en busig liten krabat som både kan driva oss till vansinne och göra oss full i skratt. Han förgyller vår vardag och den skulle inte vara detsamma utan honom!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar