söndag 12 september 2010

Messi

Elite är nu 13 veckor gammal och har vuxit en hel del.

I onsdags fick Elite sitt 12-veckorsvaccin. Veterinären kollade även öronen på Elite eftersom syster Ella haft öroninflammation, men allt såg bra ut. Hon tyckte att han var lite mullig, även om han inte riktigt var i någon farozon än. Hon tyckte vi skulle hålla koll på honom. Vi vägde honom och han vägde då 5.3 kg, undrar vad hans syskon ligger på? Vi följer måttabellen på fodret och han rör på sig mycket, så vi gör vårt bästa.

Elite har börjat ha lite hyss för sig. Bl.a. har han tuggat sönder en av mattes t-shirtar, vilket inte var speciellt uppskattat! Han har även tuggat sönder dragkjedjan på sin säng, som han så länge hållit sina tänder borta ifrån. Så nu får han sova på en filt tills vidare, inte för att han låter filten vara ifred heller.
Han verkar antingen ha glömt eller struntar i vissa saker vi har lärt honom och har fuskar när han ska göra tricks. T.ex. så när man vill att han ska rulla runt så sitter han på rumpan och vickar på huvudet. Han må vara söt när han gör så, men det är tyvärr inte det vi är ute efter just i stunden.

Vi har hittat ett nytt intresse för Elite! Fotboll! Kanske inte att titta på fotboll, men att spela med husse. Han springer och springer så fort hans små ben bär och flyger på bollen så han nästan rullar över den. Efteråt blir han så trött och somnar nästan direkt.

Här kommer lite bilder på vår lilla Messi

1 kommentar:

  1. Hej! Kul att läsa om kullbrorsan och era äventyr. Vips vaccinerades förra måndagen och vägde då 4,1.

    Så Elite har också bitit sönder en dragkjedja. Buren Vips sover i tuggade han sönder dragkjedjan på här om dagen och mina skor ligger alltid i farosonen att bli sönderbitna om jag glömmer dem framme.

    Måste bara säga att era bilder är jätte fina!

    SvaraRadera