tisdag 12 mars 2013

uppdatering

Bättre sent än aldrig kommer en uppdatering över hur det är med Elite nu. Senast jag skrev hade Elite fått en jobbig klåda. Vi tog honom till veterinären som inte kunde hitta något, men vi skulle ändå prova ett medel mot lite olika slags ohyra. Efter ca en vecka såg vi resultat och Elite slutade att klia sig. Skönt att det inte var något svårare än så!


I övrigt är Elite tillbaka till sitt vanliga jag och nu vågar vi tro fullt ut på att det inte kommer att komma några bakslag. Vi har gått tillbaka till våra vanliga rutiner och behandlar Elite precis som innan allt det här hände. Han har till och med fått tillbaka en del av sitt brösthår, även om det inte alls är lika långt som innan han rakades. Här kommer lite bilder för att jämföra:

Precis efter att Elite kommit hem från Gammelstad
 
 
Någon vecka efter att Elite kommit hem, daglig rengöring och ett bra läkekött
Precis innan jul
Idag, såren är helt läkta, pälsen har börjat att växa tillbaka.Nu börjar matte längta till skog och mark är snöfria så Elite kan få gå viltspår. Han älskar verkligen det och är i mina ögon ganska duktig. Skulle även vara trevligt att åka iväg och köra lite agilityträning!

Vi ser ljust på framtiden och är så otroligt tacksam för all hjälp vi har fått från Gammelstad och Djurkliniken här i stan. Utan deras hjälp hade det här aldrig gått. Den största hjälten är dock Elite, han har kämpat otroligt bra och har en livsvilja som heter duga. Vår starka kille!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar