söndag 13 januari 2013

Klåda

Elite var till veterinären i måndags för att kolla upp klådan han har fått. Där hittade veterinären absolut ingenting, inget i huden och inget i pälsen som kunde förklara klådan. Dock tyckte hon att det på min beskrivning lät som löss eller någon annan ohyra. Så nu har vi behandlat Elite med Stronghold, som tydligen ska ha effekt på flera olika sorters ohyra samt någon typ av skabb.

Elite fortsätter att klia sig, men lite mindre ofta och intensivt. Vi håller tummarna för att det ger med sig snart!

I övrigt mår Elite bara fint, han ligger här i mitt knä och tvättar tassarna. Han börjar nu få päls på bröstet igen, vilket nu täcker över hans ärr. Snart kanske den hemska tiden blir ett minne blott. Människor i vår närhet har varit underbart förstående och har stöttat oss igenom allt. Det kommer vi vara förevigt tacksamma för.

Vi hoppas innerligt att vi aldrig behöver gå igenom något liknande med Elite eller någon annan hund igen! Vi som tyckte att Elite hade gått igenom tillräckligt när han bröt benet och nu har han fått gå igenom ännu mer. Därför hoppas vi innerligt på att han kommer att vara skadefri för resten av sitt liv, åtminstonde fri från större skador! Han förtjänar ett fint liv efter allt han varit med om!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar