torsdag 3 januari 2013

Ett nytt år

Nu är jul och nyår förbi. Högtiderna har firats med familjen och året har innefattat både glädje och sorg. Vi hoppas på att 2013 blir ett underbart år med mycket glädje och lycka!

Elite fortsätter att må bra, han börjar nu få hår på bröstet igen, även om det är låååång bit kvar innan han är tillbaka till sitt ursprungsläge! Vi tittade på lite gamla bilder och filmer, innan allt det här hände, och vi höll knappt på att känna igen honom! Vilket hårsvall han hade på bröstet! Nu ser han nästan ut som när han var valp och han ser smalare ut. Ärren ser fina ut och har sakta men säkert börja bleknas.

Vi är på god väg

Det nya som händer nu är att Elite för en vecka sedan började klia sig på bröstet. Vi kunde inte hitta något konstigt, varken i pälsen eller huden. Klådan på bröstet har varierat i styrka, men igår började han även klia sig på halsen och kring öronen. Vid ena örat har vi hittat bruna små runda bollar i pälsen, som vi inte har hittat någon annanstans. Ringde veterinären idag, men de hade tid först på måndag, så här efter alla röda dagar. Då kommer vi få svar på vad det är!


Typiskt att han skulle få det här så tätt inpå allt annat, Elite börjar ha varit med om tillräckligt nu tycker vi! Det här innebär också att vi kommer tillbaka på ruta ett med försäkringen. Efter allt som varit måste Elite vara frisk i typ 180 dagar, eller något liknande. Men vad gör man? Han får bara se till att hålla sig borta från skador och sjukdomar hädanefter!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar