söndag 23 december 2012

Fjärde advent och snart julafton

Idag är det fjärde advent och imorgon är det självaste julafton. Känns som att hösten har gått otroligt fort och varit fyllt med både glädje och sorg.

Elite mår idag väldigt bra, han har kämpat sig igenom den värsta tiden och nu gäller det att det inte blir några bakslag! Såren har läkt fint, nu är det bara två rosa streck till ärr och pälsen börjar sakta men säkert komma tillbaka. Han har ett härligt millimetersnagg än så länge!

Sedan vi gjorde kontraströntgen har Elite fått äta sin vanliga mat, till en början handmatade vi honom uppblötta kulor men ganska snart gick vi över till att ge honom som vanligt. Det har gått riktigt bra, han äter utan problem och kraxar ingenting längre.

I torsdags var vi inne till veterinären för att kolla upp en knöl han fått i nackskinnet. Det är mest troligt bara en rest av alla injektioner han har fått, så det var ingenting att vara oroad över. Personalen, som inte har sett Elite på ett tag, blev glatt överraskade över hur pigg och glad han var och att såren har läkt ihop. De blev väldigt glada över att höra att det går bra med maten och att det ser ljust ut. De vågar fortfarande inte lova att det inte kommer några fler bakslag, han måste vara frisk någon månad innan det är möjligt, men det ser positivt ut än så länge!


Så vi vill passa på att önska er alla en riktigt god jul och ett underbart gott nytt år! Vi ser ljust på framtiden och vill särskilt tacka all underbar personal på Djurkliniken och på Gammelstads djursjukhus för att vår vovve nu mår bättre!


Elite vill också önska alla er...


GOD JUL och.. ett GOTT NYTT ÅR!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar