lördag 16 juni 2012

Igår packade matte och Elite in sig i bilen och körde till I, K, E och Vector. Där lade vi ut ett viltspår till Elite och ett personspår till Vector. Efter några timmars sällskap, fika och prat gick vi spåren.

Elite skötte sig ganska bra den här gången. Det var ett spår med älgklöv och blod, lagd nästan som ett uppochner-vänt U. Han hade väldigt bra takt, gick inte allt för snabbt som han har gjort tidigare. Det var bara när han tappade bort spåret och han fick lite panik som takten ökades. Eftersom det var I som lagt spåret med bara några få snitslar så visste inte matte heller riktigt var spåret gick. Det var väldigt roligt att kunna helt lita på Elite och hans nos! Och minsann, helt plötsligt stannade Elite av och när jag tittade ner så låg klöven vid mina fötter! Ska prova det även när jag lägger egna spår, att inte snitsla så mycket utan mer och mer lita på Elites förmåga. Det var i alla fall en riktigt rolig dag som vi absolut måste göra om!

Husse och Elite fortsätter med agility-träningen och det går väldigt bra! Han är duktig, lyhörd och tycker att det är riktigt roligt. Lägger in lite bilder från en av träningarna.
 
Balanshindret

A-hindret

Tunnel

Hopp

SlalomInga kommentarer:

Skicka en kommentar