lördag 9 april 2011

Update

Elite har funnit en likasinnad, på valpkursen. En labrador som heter Sigge. Efter kursen är slut brukar dom få leka av sig lite, då båda har mycket energi. Sist var en tik med och lekte också, hon tyckte att grabbarna var lite för häftiga ibland.

Elite har fått för sig att börja morra, skälla och leva om. När han busar låter han väldigt mycket, när han hör något utanför lägenheten och nu sist när klorna skulle klippas. Vi hoppas på att det är en hormongrej och vi försöker få honom att förstå att det inte är okej. I övrigt är han en snäll vovve som tur är.

I veckan fick han följa med matte till hennes praktikplats där han möttes av glada åldringar och trevlig personal, han blev bortskämd med pannkaka och grädde. Det är bäst att passa på när man inte är hemma, för där är matte hård!

Igår fick Elite och matte säga hej då till husse som skulle resa bort i två veckor, så nu är det bara vi. Det kommer bli lite pusslande med tider och hjälpsamma människor i vår närhet för att få det att gå ihop, men just nu verkar det lösa sig! Elite saknar dock husse, särskilt på kvällar och nätter. Tur att det inte är förevigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar