lördag 20 november 2010

Ljuset i tunneln

Den 11/11 lades Elites gips om. Vi får veta av veterinären att benet har läkt väldigt bra och att det ser riktigt fint ut. Vi får även beskedet att han mest troligt bara kommer behöva ha gips i 10 dagar till, alltså till nästa omläggning. Därefter blir det stödjande bandage under en tid så han inte sliter upp brottet igen.
Det var ett roligt besked, nu kan vi snart se ljuset i slutet av den här tunneln. Ska bli så roligt att ha tillbaka vår Elite i helt skick och att vi kan lämna det brutna benet bakom oss.

Omläggningen var ungefär likadan som sist, enda skillnaden var att dom kortade av gipset lite mer, så tassen kom fram mer. Så nu kan Elite känna marken under tassen, vilket gör honom ännu stadigare på benet.

Vi har varit dåliga på att ta fram kameran, så vi har inte så många bilder att visa. Vi måste bli bättre på det där! Tur att mobilkameran har åkt fram emellanåt.

Bjuder på två bilder på Elite i sin otroligt tjusiga krage! Sen lite fick två nostalgi-bilder också komma med. Man ska inte bara fokusera på det som händer här och nu, man måste komma ihåg det som har varit också.


"Åh, Husse! Jag får in Animal Planet med den här!"


Titta vad liten han var vid ca 4 veckor!


och när vi precis hade fått hem honom


Tiden har gått så fort, Elite har blivit mycket större och vår lilla björnunge är numer en unghund.
Han är nu rumsren, har slutat tugga på saker i samma utsträckning som tidigare och har börjat tappa tänder. Vi ser fram emot många år med honom vid vår sida.

Han förgyller våra liv.

1 kommentar:

  1. Vad bra att det går åt rätt håll. Vad stor han blivit den lilla nallen !Träffade kullsyster Ella i onsdags, full rulle, glad och härlig valp.

    Ha de fortsatt bra !

    Hälsningar Karin med fam och mamma Vilda

    SvaraRadera